YRITYS

Fit Therapy

Olen Virpi Lautamatti ja kouluttauduin hierojaksi v. 2015. Heti valmistumisen jälkeen avasin yritykseni Fit Therapyn Turun Kupittaalle. Olin harkinnut yrittäjäksi ryhtymistä jo pitkään. Työelämän kiristyvä tahti on kasvattanut erilaisten hyvinvointipalvelujen kysyntää. Tällä hetkellä etätyö tuo uusia haasteita oman työn organisointiin ja ergonomiaan eli kaltaisiani palveluntuottajia tarvitaan yhä enemmän.

Muutin takaisin kotiseudulleni ja Fit Therapyn vastaanotto avautui 21.8.2023 Kouvolaan. Nostalgia jatkuu siltäkin osin, että työskentelen vanhassa koulussani 30 vuoden jälkeen. Nykyisin talossa toimii Kouvolan Lakritsin uusi tehdas ja tehtaanmyymälä.

Erikoistuin Voice Massage -hierontaan ja purentalihasten hierontaan v.2019. Olen itsekin hampaiden yhteen purija ja narskuttaja, joten kyseisen ongelman hoito kiinnosti. Vasta koulutuksessa valkeni, mitkä kaikki asiat vaikuttavat äänentuoton, hengityksen ja purennan ongelmiin. Siksi onkin erityisen palkitsevaa, jos voin auttaa asiakasta esim. purennan vaivoissa. Voice Massage -hieroja toimii parhaimmillaan yhteistyössä foniatrien, hammaslääkärien, fysioterapeuttien ja puheterapeuttien kanssa.

4K7A1209

Onnistumiset palkitsevat

Hyvinvointi koostuu monesta eri palasesta ja vasta vuosien kokemus on tuonut ymmärryksen siitä, miten kokonaisvaltaisesti omaa kehoa ja mieltä täytyisi huoltaa, jotta kestää vauhdissa mukana. Olen iloinen, että voin auttaa asiakkaita oman osaamiseni avulla ja ohjata heitä myös muiden toimijoiden vastaanotoille, jos en itse pysty auttamaan.

Yrittäjänä olen hyötynyt aiemmasta työkokemuksestani ravintola-alan ja kaupan alan tehtävissä. Oma yritys on ollut itselle omaa jaksamista vahvistava kokemus. Onnistumiset palkitsevat ja auttavat menemään eteenpäin, suunnittelemaan uutta ja haastamaan itseä yhä parempiin suorituksiin.

LIITY MUKAAN

Minulla on ollut onni kerätä ympärilleni hieno asiakaskunta, joka on osoittanut, että valitsemani ura on juuri se oikea! Kanta-asiakkaiden joukossa on kymmeniä ihmisiä, jotka ovat olleet mukana yrityksen alusta saakka. Se todellakin lämmittää mieltä. Joukkoon mahtuu aina mukaan, joten liity sinäkin Fit Therapyn värikkääseen ja äänekkääseen joukkoon. Ota rohkeasti yhteyttä ja mietitään sinulle paras mahdollinen hoito.